• UNIDOS

  • UNITS

  • VERBUNDEN

  • VERBONDEN

  • UNIS

  • מאוחדים

0404-0404-pmpmpmpm

Hisenda cobrarà 800.000 euros als orfes de Germanwings de la indemnització de Lufthansa

L'associació d'afectats continua demanant a Hisenda l'exempció fiscal dels orfes (ACN) Les famílies de les víctimes de Germanwings continuen reclamant a Hisenda l’exempció fiscal per a la cinquantena de nens de nacionalitat espanyola —la majoria, catalans— que van quedar orfes d’un pare o de tots dos arran de l’accident. Segons ha avançat aquest diumenge ‘La Vanguardia’ i […]

L'associació d'afectats continua demanant a Hisenda l'exempció fiscal dels orfes

(ACN) Les famílies de les víctimes de Germanwings continuen reclamant a Hisenda l’exempció fiscal per a la cinquantena de nens de nacionalitat espanyola —la majoria, catalans— que van quedar orfes d’un pare o de tots dos arran de l’accident. Segons ha avançat aquest diumenge ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar l’ACN, l’Associació d’Afectats pel Vol GWI 9525 calcula que l’Agència Tributària podria recaptar uns 800.000 euros dels 3 milions d’euros del fons per compensar-los que va donar Lufthansa. “Això no és un premi de loteria”, critica en declaracions a ‘La Vanguardia’ Cristina Subirats, que tenia 22 anys quan el 24 de març del 2015 la seva mare va agafar l’avió per assistir a la Fira d’Alimentació Anuga FoodTec que es feia a Colònia (Alemanya).

El Congrés va aprovar una proposició de llei en què es modificava la llei reguladora de les hisendes locals per tal que les víctimes de Germanwings no cotitzessin l’IRPF de les indemnitzacions rebudes, però aquesta reforma es va quedar estancada durant mesos a la comissió d’Hisenda i finalment va decaure quan es van dissoldre les corts per les eleccions del 28 d’abril del 2019.

Fuente: https://beteve.cat/societat/hisenda-orfes-germanwings-vol-accident-agencia-tributaria/

Otras noticias

crossmenu